Recept persikopaj

Posted on Mar 28, 2016 in Blogg | No Comments
Recept persikopaj

Persikopaj

25 g mald mandel

1 dl mandelmjöl

1,5 dl havregryn, ren havre

2 msk råsocker

100 g smält smör

10-12 persikohalvor i sin egen juice alternativ färska persikor

1 msk honung

100 g 70% choklad

Så här gör du: Blanda ihop de torra ingredienserna med det smälta smöret. Tryck ut degen i en kakform med löstagbar botten. Grädda pajskalet i ugn 200 grader i15 minuter.

Mixa 8 halvor eller 4 persikor i mixer, landa i 1 msk flytande honung. Smält chokladen. Bred ut chokladen på det svalnade pajskalet och ställ i kylskåp tills chokladen stelnat. Täck pajskalet med persikohalvor, häll persikopurén runt om persikohalvorna. Grädda i ugn 175

grader i 30 minuter

PŒskbuffe 11.2

Kommentera

Alla kommentarer granskas innan publicering