Ewa Skiöldebrand

 

ewa söderström GI-expert foto : magnus jönsson , 0046 0705793629Ewa är utbildad inom kost- och näringslära. Hon är GI-pionjär i Sverige och grundare av 3-stegsprogrammet i GI-metoden (Rivstart, Nystart och Balans), VSBF-metoden (Vanligt Sundt Bond Förnuft) och Sveriges största GI-och hälsosajt GI Viktkoll som hon startade tillsammans med Ola Lauritzson, Expressen och TV4. Ewa är också receptmakare, författare, föredragshållare och mediaprofil men framför allt är hon hälsoinspiratör och entreprenör med fokus på det som är äkta.

Ewa har hjälpt tusentals människor, ung som gammal till bättre matvanor och ett friskare liv. Hon har förmedlat kunskap om hälsosam mat under många år.

”Nu vill jag ta den kunskapen ett steg längre och erbjuda människor att smaka hälsosam mat, vilket jag gör med stolthet genom EWALIEs produkter.
Jag kände att jag måste bidra med min kunskap vad bra, nyttig  produkter skall innehålla och tillverkas för hållbarhet av hälsa och miljö. När kvalitet är fokus och inte vinstmarginaler” , säger Ewa

 

 

Artiklar

IMG_8778

4good.se:
Sunshine story

LEVA:
Mat med mening

Expressen:
Ewas bästa grilltips
Fri från sockerberoende
GI råd till vegetarianer

Hälsoliv:
Lugn mage med glutenfritt

GF Glutenfri Matglädje:
Intervju med Ewa
Långsamma bröd för långsamma morgnar

 

 

 

Ewa Skiöldebrand är författare till:

sasongens-mat

PROVLÄS boken här
KÖPA boken, pressmaterial

 

 

 

 

 

Ewa Skiöldebrand är medförfattare till:

Boken Allt om GI metoden

 

PROVLÄS boken här

 

 

 

 

 

 

Screen Shot 2016-01-16 at 10.26.25